Kamer van Koophandel Kempen organiseert op zaterdag 15 september in Bobbejaanland in Lichtaart opnieuw haar tweejaarlijkse Familiedag.

Meer dan tweeduizend Kempense werknemers beleven nu zaterdag op kosten van hun werkgever een topdag in het plezantste land. ‘Deze recordopkomst is meer dan ooit een signaal dat onze bedrijven ook in moeilijke tijden investeren in hun mensen’, zegt Jan Hendrickx, algemeen directeur van Voka Kempen.

De tweejaarlijkse Familiedag van Voka Kempen is een event voor het hele bedrijf én het hele gezin. Het is een uitgelezen kans voor de ledenbedrijven van Voka Kempen om hun werknemers een ongebonden dag vol plezier aan te bieden.

‘Onze bedrijven en zeker onze kmo-bedrijven zijn op dit ogenblik bezig met hun core business’, legt Hendrickx uit. ‘Alle energie gaat naar het behouden en verbeteren van de bedrijfsresultaten.

Met de organisatie van de Familiedag proberen we onze leden werk uit handen te nemen. Wanneer een bedrijf zelf zo’n dag op stapel moet zetten, kruipt daar toch heel wat werk in. Door deze formule kant en klaar aan te bieden aan onze leden, kunnen onze bedrijven hun werknemers een leuke dag bezorgen.’

Investeren in mensen
En dat doen ze massaal. ‘Onze vijfde Familiedag is een groot succes’, vertelt Hendrickx. ‘Voor de eerste keer mogen we meer dan tweeduizend Kempense werknemers ontvangen en proberen hen een aangename dag te bezorgen.

Naast al de troeven van Bobbejaanland ontvangen ze van ons enkele kleine attenties en kunnen ze deelnemen aan een wedstrijd met mooie prijzen. Deze werknemers werken in veertig verschillende bedrijven, wat bewijst dat er heel wat Kempense bedrijven zijn die hun mensen de kans geven om deel te nemen. In economisch toch niet zo’n gemakkelijke tijden investeren onze werkgevers dus duidelijk nog in hun mensen.

En ze investeren niet enkel werk gerelateerd. Via onze Familiedag geven ze hun werknemers de kans om samen met hun gezin een fijne dag te beleven en op die manier ook hun collega’s eens op een andere manier te leren kennen.’

Foto : Vorige editie